Rasa Pomeranian

Sfaturi Inainte De a Cumpara un Pomeranian

Inainte de a cumpara un pomeranian luati in considerare ca acesta va fi mebrul familiei voastre multi ani de acum incolo.

Nu cumparati impulsiv acel pomeranian din vitrina PetShop-ului din localitate doar pentru ca e dragut, ci mai degraba orientati-va spre
crescatori certificati care-si etaleaza exemplarele constant. Un bun crescator va avea istoricul bolilor genetice si a imperechierilor facute.

Intrebari de Pus Crescatorului Inainte de a Cumpara

Inainte de a cumpara un pui pomeranian spuneti crescatorului sa va arate parintii acestuia, ca sa va faceti o idee de cum va arata cand va fi mare. Se intampla ca sa nu aiba ambii parinti, asta prin incrucisarea cu un exemplar de la un alt crescator, insistati sa vedeti macar femela. 

Deseori se intampla ca asa zisele magazine online sa nu aiba exemplare ca cele pe care le fac publice in poze, acestia luand pozele de la crescatori autorizati. Daca vreti sa achizitionati online cereti mai multe poze din mai multe unghiuri si urmariti in poza daca cainele pare ingrijit si fericit si sanatos.

Cat de mare creste? Ce dimensiuni au parintii?

Intrebati crescatorul de cata hrana si exercitii are nevoie?
A fost verificat de veterinar? Au existat probleme de sanatate?

A fost deparazitat? A fost vaccinat? Exista un certificat de la veterinar?

Crescatorul face teste pentru probleme genetice? Un bun crescator mentine o baza de date cu problemele genetice in scop de imperechiere pentru a mentine rasa pura si rezistenta la boli.

Va recomandam un crescator de incredere. Vizitati Impalakennel Crescatorie Pomeranian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu